Välkommen till NordicAudi:s FAQ

Här samlar vi artiklar, inlägg, information och tips om återkommande frågor som kommit upp på NA genom åren. Det kan vara gör-det-själv artiklar, modifieringar eller enkla, men kanske svårfunna tips gällande din Audi.

Alla artiklar baserar sig på erfarenheter från andra Audiägare. Har du själv gjort en uppgradering, modifiering eller har information som kan vara intressant och passa som FAQ, skapa gärna en ny! Nya FAQ skickas till oss för godkännande och efter godkännande (eller eventuella korrigeringar) publiceras den här.

Observera! NordicAudi avsäger sig allt ansvar för eventuella skador eller fel som kan uppstå direkt eller indirekt som följd av utförd modifiering eller från annan information hämtad från denna avdelning.

Sortera:

Bygga belysning i Växelspaksknoppen

Bygga belysning i Växelspaksknoppen
Jag har fått många frågor om hur jag har byggt belysning i min växelspaksknopp så därför har jag gjort denna guide. Jag har en GT coupé och denna guide är förstås anpassad till den men kan nog användas till andra modeller. Knoppen jag använder är en äldre variant av plast. Min originalspak med skinn eller imitation har en metallkärna och kräver lite mer våld. Här är hur jag gick till väga. [Läs mer...]
Av: admin Inredning

Byte till Aluminiumringar i mätarhuset, Audi S4

Byte till Aluminiumringar i mätarhuset, Audi S4
Här är en snabbguide till att montera aluringar i mätarhuset. Montaget är gjort på en Audi S4 2.7bi -99B så jag kan ej med säkerhet säga att det är samma på övriga modeller, men troligen så är det så. [Läs mer...]
Av: admin Inredning